Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σημαντική ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προιόντα που αναγραφέται ο χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες ότι ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται απο την ημέρα που θα αφιχθεί στο κατάστημα μας.

Οι αγορές προϊόντων που γίνονται από εταιρικές κάρτες από το διαδικτυακό μας κατάστημα η από το φυσικό μας κατάστημα χρεώνονται +2,15% από την αξία των προϊόντων, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την επιστροφή του Φ.Π.Α το οποίο ήδη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη (εταιρεία) με βάση το (ΑΡΘΡΟ 11E). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων με τραπεζικό έμβασμα δεν ισχύει το +2,15%.

Συλλογή Στοιχείων και Προστασία Συναλλαγών

Κανένας επισκέπτης δεν υποχρεώνεται να καταχωρήσει τα στοιχεία του κατά την διάρκεια απλής επίσκεψης στην ιστοσελίδα GUSED.CY.

Ζητείται καταχώρηση στοιχείων μόνο την περίπτωση που αυτά χρησιμεύουν για την διεκπεραίωση παραγγελιών και εν γένει υπηρεσιών που αιτείται ο πελάτης.

Το GUSED.CY αποθηκεύει για αποκλειστική χρήστη της διεκπεραίωσης της εκάστοτε παραγγελίας το user name, το Ονοματεπώνυμο, email, Ταχυδρομική Διεύθυνση, τηλεφωνικό αριθμό επαφής και ενδεχομένως να αναγκαία στοιχεία για την έκδοση Τιμολογίων. Το password δεν είναι προσβάσιμο ούτε στους διαχειριστές. Σε περίπτωση απώλειας θα πρέπει να εκδοθεί νέο προσωρινό το οποίο αποστέλλεται από το σύστημα απευθείας στο email του χρήστη και με την σειρά του ο χρήστης θα πρέπει να το αλλάξει με ένα της επιλογής του.

Το GUSED.CY δεν αποθηκεύει, ημερομηνίες γεννήσεως, αριθμούς πιστωτικών καρτών, αριθμούς Pin καρτών, ή άλλα ευαίσθητα στοιχεία εν γένει.

Η καταχώρηση των στοιχείων γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet).

Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή των χρηστών σε αυτό γίνεται με Secure Socket Layer και κρυπτογράφηση 256 bit.

Ο πελάτης/χρήστης της ισοτσελίδας μας έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του και για την ενημέρωση /συντήρηση των στοιχείων και να ενημερώνεται περί των καταστάσεων των παραγγελιών του.

Το GUSED.CY ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ αποκαλύπτει, δημοσιεύει, παραχωρεί, ενοικιάζει, δανείζει ή ανταλλάσσει τα στοιχεία των πελατών του. Αυτά παραμένουν φυλαγμένα και πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
Anastasi Sioukri & Olympion Corner, 3105, Λεμεσός

Mail:
contact@gused.cy

Τηλέφωνο:
25003030 /31

Σχετικά

Σκοπός μας να προσφέρουμε Παγκύπρια μια ολοκληρωμένη εμπειρία στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα