Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σημαντική ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προιόντα που αναγραφέται ο χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες ότι ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται απο την ημέρα που θα αφιχθεί στο κατάστημα μας.

Οι αγορές προϊόντων που γίνονται από εταιρικές κάρτες από το διαδικτυακό μας κατάστημα η από το φυσικό μας κατάστημα χρεώνονται +2,15% από την αξία των προϊόντων, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την επιστροφή του Φ.Π.Α το οποίο ήδη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη (εταιρεία) με βάση το (ΑΡΘΡΟ 11E). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων με τραπεζικό έμβασμα δεν ισχύει το +2,15%.

Είμαι ήδη χρήστης

Πληροφορίες Χρέωσης
Cyprus
Επεξεργασία Πληροφοριών Χρέωσης
Αποστολή Σε
Χρήση της διεύθυνσης χρέωσης και για την αποστολή
Shipment
Cyprus
Προσθήκη/Επεξεργασία διεύθυνσης αποστολής
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα / Ενημέρωση ΦΠΑ: Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος
 

Επιλεγμένη τρόπο αποστολής

Δεν επιλέχθηκε αποστολή

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

 
Σύνολο:
0,00 €
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικά αιτήματα
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

 

Οι συσκευές φέρουν την εγγύηση του κατασκευαστή και υπόκεινται στους Όρους του εκάστοτε κατασκευαστή. Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τους όρους αυτούς και χρόνους απόκρισης των service των διαφόρων κατασκευαστών.

Στη περίπτωση που η εταιρεία αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει πελάτη για να παραδώσει στο επίσημο service κάποιου κατασκευαστή, προς απλή διευκόλυνση αυτού (λόγω απόστασης κλπ) ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα αποστολής από και μπρος το service των κατασκευαστών. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τους χρόνους απόκρισης του service του κατασκευαστή.

Αποστολή και Παράδοση

Οι αναφερόμενοι χρόνοι αποστολής και παράδοσης αποτελούν μόνο εκτιμήσεις και το GUSED.CY δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση, εκτός εάν αυτή οφείλεται σε σκόπιμη ενέργεια ή αμέλεια του GUSED.CY. Το GUSED.CY δεν αναλαμβάνει καμμιά ευθύνη της συνέπειας και της καλής λειτουργίας των μεταφορικών εταιρειών ή φορέων και της συνέπειας των προμηθευτών.

Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
Anastasi Sioukri & Olympion Corner, 3105, Λεμεσός

Mail:
contact@gused.cy

Τηλέφωνο:
25003030 /31

Σχετικά

Σκοπός μας να προσφέρουμε Παγκύπρια μια ολοκληρωμένη εμπειρία στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα