Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σημαντική ενημέρωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προιόντα που αναγραφέται ο χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες ότι ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται απο την ημέρα που θα αφιχθεί στο κατάστημα μας.

Οι αγορές προϊόντων που γίνονται από εταιρικές κάρτες από το διαδικτυακό μας κατάστημα η από το φυσικό μας κατάστημα χρεώνονται +2,15% από την αξία των προϊόντων, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την επιστροφή του Φ.Π.Α το οποίο ήδη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη (εταιρεία) με βάση το (ΑΡΘΡΟ 11E). Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων με τραπεζικό έμβασμα δεν ισχύει το +2,15%.

Κάνετε δόσεις;

Επί του παρόντος δεν προσφέρουμε ευκολίες πληρωμής με δόσεις, έντοκες ή άτοκες.

Πότε θα μου το παραδώσετε;

  • ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας, αυτό εξαρτάται από τον όγκο των ήδη υπαρχουσών παραγγελιών. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 3 ΜΕΡΕΣ: Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 3 εργασίμων, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 4-7 ΜΕΡΕΣ: Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 7 εργασίμων, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελίας σας. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορικών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ": Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αφού λάβουμε ενημέρωση παράδοσης από τον προμηθευτή μας. Στη περίπτωση αυτή σας ενημερώνουμε για τον εκτιμωμένου χρόνο αποστολής και εφόσον τον αποδεχτείτε η παραγγελία ενεργοποιείται. Από την εκτέλεση της αποστολής μεσολαβούν 1 έως 2 εργάσιμες που είναι οι χρόνοι παράδοσης των Ταχυμεταφορών, ανάλογα με την προσβασιμότητα του προορισμού.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Τα αξεσουάρ που διατίθενται μαζί στις συσκευασίες των προϊόντων, μπορεί να διαφέρουν ανά παρτίδα. Έχει παρατηρηθεί, πως κάποιες κατασκευάστριες εταιρείες, κατά καιρούς μπορεί να προσθέτουν ή και να αφαιρούν παρελκόμενα εξαρτήματα, ανάλογα με την τρέχουσα εμπορική τους πολιτική.

Τι σημαίνει το ακρωνύμιο EU;

Είναι προϊόντα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά και καλύπτονται από εγγύηση αντιπροσωπείας. Σημαίνει πως για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, απευθύνεστε στις επίσημες αντιπροσωπείες της εκάστοτε εταιρείας.

Έχει εγγύηση;

Ναι, όλα μας τα προϊόντα έχουν την Πανευρωπαϊκή Εγγύηση των κατασκευαστών τους που εξυπηρετείται από τα επίσημα εξουσιοδοτημένα service του εκάστοτε κατασκευαστή. Η απόδειξη που θα παραλάβετε θα φέρει τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής και θα πρέπει να την διατηρήσετε για όλο το χρονικό διάστημα της εγγύησης και με αυτή να απευθύνεστε στα επίσημα service του κατασκευαστή.

Η συσκευή υποστηρίζει Ελληνικά;

Όλα μας τα προϊόντα υποστηρίζουν τα Ελληνικά και έχουν Ελληνικά μενού. Στην περίπτωση που υπάρχουν συσκευές που δεν υποστηρίζουν Ελληνικά, αυτό θα αναγράφεται στο τέλος του Τίτλου/Μοντέλου του προϊόντος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
Anastasi Sioukri & Olympion Corner, 3105, Λεμεσός

Mail:
contact@gused.cy

Τηλέφωνο:
25003030 /31

Σχετικά

Σκοπός μας να προσφέρουμε Παγκύπρια μια ολοκληρωμένη εμπειρία στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα